Over mij

Mijn naam is Mariska van de Langenberg, moeder van 2 volwassen kinderen, schoonmoeder van twee andere kanjers en bijna oma van, als het ons gegeven is, een prachtige kleindochter.

Na 25 jaar in het bedrijfsleven – en een paar jaar overheid – heb ik begin 2010 besloten een ander pad in te slaan.

Ik heb een studie psychologie gedaan, als logisch gevolg van een mateloze interesse in gedrag van mensen. Als moeder van een zoon met een autisme spectrum stoornis is die interesse volkomen logisch.

Een boek van Louise Hay liet me inzien dat al mijn ervaringen in het leven een volledig gevolg waren van mijn denken, mijn spreken en mijn handelen.

In 2013 kwam ik in contact met een mentor die, als onderdeel van een training voor netwerk marketeers, ook mindset aanbood met Think & Grow Rich van Napoleon Hill als basis.
In 2014 schreef ik me in voor de Masterkey Experience. Een absoluut ongekend goede cursus, waarin ik steeds meer mijn oorspronkelijke zelf ben geworden. Door het toepassen van de beginselen door Mark geleerd, is mijn leven onnavolgbaar veranderd.

Er gaat geen week voorbij of er vragen mensen of ik nog links voor ze heb over mindset, zodat ze die kunnen lezen, luisteren of bekijken.
Maar gek genoeg bleek er niet veel materiaal aanwezig te zijn en al helemaal bitter weinig dat gratis beschikbaar is.

Ik geloof enorm in geven en dan geven om het geven, niet om er iets voor terug te verwachten.

Vandaar dat ik besloot zelf wat videos en materialen te maken, te verzamelen en hier op 1 site beschikbaar te stellen.

Ik hoop oprecht dat het jou zal helpen je leven te veranderen, jezelf te veranderen en oprecht geluk te mogen gaan ervaren.

Wat je ook doet, GELOOF erin, GELOOF in jezelf!

Liefs,
Mariska