Verander je Denken, Verander je Leven

Door de jaren heen heb ik onbewust al een aantal principes toegepast, welke ik pas in de afgelopen jaren heb herkend als belangrijk in het bereiken van voldoening in het leven.

Mijn reis naar mijn authentieke zelf is een confronterende geweest, soms nog, want je bent nooit ‘uit-ontwikkeld’. Er is altijd meer te begrijpen, te leren, in te zien. Ik denk dat ik pas stop met leren op het moment dat ik de laatste ademzucht zal uitblazen.

Ook door de jaren heen wendden mensen zich tot me die vast zaten. Niet goed wisten wat voor keuzes te maken, welke stappen te nemen…ik heb dat nooit voor hen gedaan, maar heb wel altijd geholpen ze een situatie van verschillende kanten te bekijken, vast te stellen wat ze wilden bereiken en welke opties dat zouden mogelijk maken.

Geregeld werd gezegd, als ik bij jou ben geweest voel ik me altijd weer helemaal positief. Wat een voorrecht als je dat effect op anderen mag hebben.

Toen me in de afgelopen maanden steeds vaker werd gevraagd naar Nederlandstalig materiaal op het vlak van mindset, van anders gaan denken, werd me duidelijk dat er maar bitter weinig aanbod is in onze moedertaal.

Het is daarom dat ik heb besloten zelf wat video’s te maken en die toegankelijk te maken voor iedereen die met zichzelf en zijn omstandigheden aan de slag wenst te gaan.

Als het nuttig is voor één persoon, dan heeft de tijd en energie die ik hierin stop zin gehad.

Het is aan jou of je werkelijk aan de slag gaat en of je volhoudt.

Je hebt maar één leven en daar kun je ook maar één keer uithalen wat er in zit.

Voel je je oprecht gelukkig? Zo niet, verdien je dat dan eigenlijk niet? Het is je geboorterecht gelukkig te zijn.

Bekijk de video’s, pas toe wat ik je aanreik en zie het leven zoals je dat kent ten positieve veranderen.

Vergeet niet te genieten van de reis. Hij is niet altijd makkelijk, maar hij is het zeker meer dan waard!

Hieronder de 1e video, Verander je Denken, Verander je Leven.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *